Treg global me shumicë & B2B - Bleni dhe Shisni Online

.

Bleni Globe - Një treg me shumicë dhe B2B ku blerësit e duan lundrimin tonë global të thjeshtë në internet, blerjet me një ndalesë dhe kurset më të ulëta.

Sot 54% deri 60% e të gjitha të ardhurave vijnë nga shitjet globale.  Bleni Globe ofron një shërbim me të vërtetë novator, duke lejuar shpesh që produktet të renditen në renditjen e kërkimit më të mirë brenda vetëm disa ditësh në të dy tregjet lokale plus në çdo gjuhë, kategori, vend dhe qytet global.

Provoni tonë:  Spanjisht, francez, or hindi ose njëqind gjuhë të tjera, rishikoni shitjet tona mbresëlënëse dhe renditjen e kërkimit, renditni me mijëra produkte, zgjidhni kriteret për të gjykuar atë që dëshironi dhe zgjidhni kategoritë. Njerëzit thjesht i duan platformat tona shumë të lehta për t'u naviguar. 

Bleni Globe Ofron Shërbime Vërtetë Novuese

Ne kemi gjetur se shumica e kompanive nuk kanë kapital ose përvojë profesionale për t'u zgjeruar globalisht, ndërsa blerësit i gjetën tregjet globale shumë kohë dhe rënduese, edhe pse ata e kuptuan kursimin e madh që mund të arrinin duke blerë direkt burim. Me gjuhët tona globale, pazaret pa ndërprerje dhe lundrimin tonë shumë të efektshëm për të kursyer kohën, ne u ofrojmë blerësve dhe kompanive me të vërtetë mundësi unike globale.

Merrni vetëm disa minuta nga koha juaj, wme procesin tonë të thjeshtë dhe të thjeshtë të regjistrimit ju mund të rrisni markën tuaj, të rrisni avantazhet tuaja konkurruese dhe të filloni të shisni globalisht, dhe e gjithë kjo pa ndonjë kosto paraprake. (Ju lutemi rishikoni kostot)

Më në fund, një Uebfaqe Globale B2B që Blerësit dhe Shitësit e Pëlqejnë!

 Lexo më shumë…