Глобален пазар на големо и B2B - Купувајте и продавајте на Интернет

.

Купи глобус - Трговија на големо и пазар на B2B каде што купувачите ја сакаат нашата глобална едноставна навигација, едношалтерски шопинг и секако најниски цени.

Денес 54% до 60% од сите приходи доаѓаат од глобалната продажба.  Купи глобус обезбедува навистина неверојатна услуга, дозволувајќи им на вашите производи да бидат наведени на секој главен јазик, земја, град и валута.

Пробајте ги нашите:  шпански, француската, or Услуги на хинди јазик или уште сто, сортирајте ги многуте производи, изберете критериуми за да процените што сакате, и изберете категории. Луѓето едноставно ги сакаат нашите многу лесни за навигација на платформите. 

Купувајте Глоуб обезбедува навистина неверојатни услуги

Откривме дека на повеќето компании им недостасува капитал или професионално искуство да се прошират на глобално ниво, додека купувачите сметаат дека глобалните пазари одземаат многу време и отежнуваат, иако разбраа огромна заштеда што може да ја постигнат со купување директно од извор. Со нашите глобални јазици, едношалтерски шопинг и нашата многу ефикасна навигација за заштеда на време, им обезбедуваме на купувачите и на компаниите навистина уникатни глобални можности.

Одвојте само неколку минути од вашето време и дозволете и на вашата компанија да ги искористи нашите брзо растечки глобални услуги.  Со нашиот лесен и едноставен процес на регистрација можете да го зголемите вашиот бренд, да ги зголемите вашите конкурентски предности на глобално ниво, и сето тоа без претходни трошоци. (Прегледајте ги трошоците)

Конечно, глобална веб-страница B2B што ја сакаат купувачите и продавачите!

 Прочитај повеќе…